The exterior of the pub was improved to create a lighter, more inviting façade.

The rear courtyard can be accessed directly from the new extension.

The new interior provides a modern yet warm and inviting atmosphere.

The bar interior was much improved to give a stylish and contemporary feel.

The new light and airy extension provides access to the rear courtyard.

Refurbishment of the Black Swan Pub, Guisborough

The Black Swan Pub required extensive refurbishment and modernisation. To achieve this, we designed a new ground floor layout, which included the removal of several internal walls, the lowering of a section of the floor, and the addition of a rear extension. These alterations allowed for a large open bar area to be created. As the building was listed, the design had to be carefully developed in order to meet the requirements of both the client and the Planning Authority.

© 2016 CGGW

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • LinkedIn Clean