The Design of a 'Community Hub' in Goathland, North Yorkshire

We were approached to assist with the design of a proposed 'community-hub', incorporating a library, gallery, information centre, and a small cinema/performing arts venue, all within the confines of an existing building. The design process involved the creation of a series of models and 3D visuals in order to create a design that met with the client's expectations. This process was followed by the production of a series of working drawings.

Design presentation boards and cardboard model, used for the village consultation.

We cleverly designed the small space to ensure no space was wasted.

Interior view showing the mezzanine level, which was planned to be used as the gallery/exhibition space.

Interior view of the space looking towards the main entrance.

© 2016 CGGW

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • LinkedIn Clean