The exterior of the new and improved restaurant.

The restaurant has stunning views out over the beach.

The large windows give a light and airy feel to the restaurant, and provide views over the adjacent pier.

The Seaview Restaurant, Saltburn by the Sea

To achieve a first floor extension to the Seaview Restaurant, it was necessary to remove columns forming the original rear elevation and extend with a steel frame over a flat open air balcony area. The overall design was carried out by Derek Brough, with the design and detailing of the steelwork being carried out by ourselves.

The extension gives a larger open plan first floor area to the existing restaurant, and provides breathtaking views out over the beach and nearby pier.

© 2016 CGGW

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • LinkedIn Clean

The restaurant has stunning views out over the beach.